ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد فواید غیرفعال کردن اینترنت طبق تحقیقات جدید: افزایش تمرکز، کاهش اضطراب و معکوس‌کردن فرآیند پیری! آیا ترامپ محصولات اپل را از تعرفه‌های سنگین معاف می‌کند؟ واکنش انجمن نجوم ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست
سرخط خبرها

اکوسیستم استارت آپی نیازمند قوانین ضد انحصار

  • کد خبر: ۵۳۴۳۱
  • ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵
اکوسیستم استارت آپی نیازمند قوانین ضد انحصار
علی جاهدی - مدیر مرکز رشد ICT پارک علم و فناوری
بر خلاف خیلی از کشور‌های دیگر دنیا که در آن‌ها قوانین سفت و سختی در حوزه رقابت پذیری وجود دارد و قانون گذار تلاش کرده است از ایجاد انحصار در بازار‌های مختلف جلوگیری کند، در کشور ما هنوز قوانین جامعی در این زمینه تدوین نشده است. این موضوع مشکلات مختلفی برای اکوسیستم استارت آپی و نوپا ایجاد کرده و در بعضی موارد، آن‌ها را از رقابت با مجموعه‌های بزرگ و سنتی که در بازار حضور دارند و سرمایه‌های فراوانی دارند ناتوان کرده است.
 
البته در این زمینه، گاهی پرونده‌هایی تشکیل می‌شود. همین امروز هم شکایت‌هایی از بعضی مجموعه‌ها مانند اسنپ و کافه بازار در این زمینه شده است، اما قوانین دراین باره هنوز شفاف و روشن نیست. هرچند از طرف قانون گذار، اتفاقاتی در حال وقوع است، هنوز هیچ رویه مشخص و قطعی‌ای در این زمینه تدوین نشده است.
 
امروز در حوزه قانون گذاری به نظر می‌رسد مجلس اولویت‌های دیگری دارد و وضع قوانین ضدانحصارگرایی چندان در اولویت نیست. به همین دلیل، حرکت به سمت ایجاد این قوانین شتاب مناسبی ندارد. با وجود این، اکوسیستم استارت آپی کشور از کانال‌هایی مانند کمیسیون اصل نود مجلس در حال پیگیری این موضوع است و با توجه به نیاز اقتصاد دانش بنیان کشور به وجود چنین قوانینی، امیدواریم هرچه زودتر شاهد اتفاقاتی مثبت در این زمینه باشیم.
 
امروز شرکت‌های دانش بنیانی داریم که محصولات ارزشمندی تولید کرده اند و نیاز دارند که در مقابل غول‌های دارای سرمایه که در بازار حضور دارند، حمایت شوند تا بتوانند به بقای خود ادامه دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->